Vitale bedrijven

Workshops

Wat is er leuker dan samen naar een doel toewerken? Een workshop zorgt voor verbinding. Op basis van de standaard vragenlijst kun je kijken welke workshop er voor jouw medewerkers interessant is. De workshops worden in principe gegeven op jullie eigen locatie. In overleg kan de workshop op andere locaties worden gegeven. Een andere omgeving kan zorgen voor extra inspiratie en motivatie voor je medewerkers.

Welke dingen hebben invloed op je honger - Back 2 Basic - Shark Fit & Vitaal

Voeding

Wil je je medewerkers nog bewuster maken dat voeding je fit maakt, dan is deze workshop voor jullie bestemd.  Leer je hoe je om moet gaan met voeding, wat voeding met je doet en wat je eigen gewoontes zijn. Al binnen 2 dagen leren deelnemers van deze workshop hoe kleine veranderingen een grote impact kunnen hebben. Hoe meer dagen je kiest hoe uitgebreider de training.

Ontspanning & Slaap icoon - Workshops Shark Fit & Vitaal

Ontspanning & Slaap

Hoe zorg je voor een goede nachtrust en zorg je er voor dat iedereen ontspannen aan het werk gaat? Deze workshop gaat dieper in op de slaaprituelen en ontspanning en ademhaling. Dit is de basis om stress te verminderen en te voorkomen. Hoe minder stress, hoe minder verzuim. Een goed uitgeslapen werknemer is immers een blije werknemer.

Sportevenement icoon - Workshops Shark Fit & Vitaal

Sportevenement

Samen sporten verbindt collega’s. Sporten draait namelijk niet alleen om fit worden, het draait ook om plezier, samenwerken en je gedachten kunnen verzetten. Willen jullie werken naar een sportevenement? Dan helpt Shark Fit & Vitaal je daar graag bij. Of dit nu Mud Masters, kilometers maken voor een goed doel of een hardloopwedstrijd is. Laat weten waar jullie aan willen werken en ik zorg dat jullie je doel halen.

Weerbaarheidstraining-zelfverdediging icoon - Workshops Shark Fit & Vitaal

Weerbaarheidstraining/zelfverdediging

Hoe zelfverzekerder iemand is, hoe beter. Tijdens de weerbaarheidstrainingen/zelfverdediging, leer je de basis van het verdedigen. Een stukje theorie, stoten en trappen en aanvallen van voren/achteren/op de grond. Er wordt ook gekeken naar hoe de medewerker overkomt en leert daardoor zijn of haar houding te veranderen. Handig voor de mensen die te maken hebben met agressieve situaties op de werkvloer. Hoe zekerder de medewerker, hoe beter zijn hun werk kunnen uitvoeren. Een voordeel voor zowel de medewerker als de baas.