Vitale bedrijven

Teambuilding

Samen sta je sterk! Dit zien we voornamelijk in de topsport. Van de Oranje Leeuwinnen tot aan het heren hockeyteam. Maar ook de individuele sporters werken in een team. Samen met een coach, trainer, fysio, sportarts, mentale trainer. Alleen kun je de top niet bereiken, met behulp van anderen en teambuilding is dat ineens wel mogelijk.

Teambuilding icoon - Vitale bedrijven - Shark Fit & Vitaal

Wat voor de topsport werkt, werkt ook voor het bedrijfsleven. Het doel is weliswaar anders, maar het principe hetzelfde. Staan de neuzen dezelfde kant op? Wie of wat is er nodig om het team te versterken. Wie kan meer van zich laten zien, wie zou dat iets minder moeten doen. Een goed team werkt wanneer alle individuen weten wat ze moeten doen en waar ze aan toe zijn.

Communicatie, samenwerking en eerlijkheid zijn de sleutels. Maar hoe bereik je dat in je team? Hoe zorg je dat iedereen zich op zijn plek voelt, gewaardeerd voelt en net zo hard als jij voor hetzelfde doel wil werken? Teambuilding kan daarbij helpen.

Wat is de basis voor een gezonde leefstijl - Back 2 Basic - Shark Fit & Vitaal

Combineer met beweging of sport

Kies voor teambuilding met een combinatie van beweging of sport. De sessies worden afgestemd, naar de behoefte van het team. Het gaat niet altijd even serieus maar het zijn teamuitjes met een vorm die in stilte uitgevoerd kunnen worden. Of samen aan de slag om letterlijk uit de knoop te komen.

Het uiteindelijke doel is de samenwerking en communicatie te verbeteren. De sessies zijn dan ook altijd op maat. Ook een vervolgsessie zal altijd anders zijn dan de eerste sessie.

Het voorkeur is om de sessies buiten te doen, buiten bewegen zorgt voor meer fitheid en energie. Soms wil het weer niet mee werken, uiteraard zoeken we dan binnen een droog plekje op om daar aan de slag te gaan. Samen gaan we op zoek naar de perfecte locatie. Dit kan natuurlijk altijd in of om het kantoor, maar losbreken en even een hele andere omgeving is ook een mogelijkheid.