Blije werknemers

Vitale bedrijven

Focussen op vitaliteit op de werkvloer. Want hoe fitter de medewerkers, hoe fitter het bedrijf. Als bedrijf wil je werken aan duurzaam inzetbaarheid van je medewerkers, uitval voorkomen en begeleiden bij verzuim. Shark Fit & vitaal richt zicht op de organisatie, het team of de medewerkers.

Preventie icoon - Vitale bedrijven - Shark Fit & Vitaal
Shark Fit & Vitaal - vin

Preventie

Je wil jouw team zo goed mogelijk laten functioneren. Door bewustwording te creëren bij de medewerkers, help je hen goede keuze te maken zodat ze aan het werk blijven. Hoe gezond zijn jouw medewerkers? Wat kun je doen op de werkvloer om hun fitheid te bevorderen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om het bedrijf zo fit mogelijk te maken. Kies bijvoorbeeld voor het VitAbo

Meer informatie
Shark Fit & Vitaal - vin

Individuele trajecten

Heb je medewerkers die niet lekker in hun vel zitten, richting verzuim gaan of al bij een bedrijfsarts lopen? Dan is een individuele traject misschien wel de juiste oplossing. Soms is het niet nodig om het medisch traject te starten om dingen te veranderen. Shark Fit & Vitaal kan als een verlenging van de bedrijfsarts functioneren. We zoeken naar de kern en gaan oplossingsgericht aan het werk. In deze trajecten gaan we aan de slag met het welzijn van de medewerker en het bedrijf. Het zullen voornamelijk één-op-één gesprekken zijn. Afhankelijk van de behoefte van de medewerker kan dit ook een fysieke inspanning zijn.

Meer informatie
Individuele trajecten icoon - Vitale bedrijven - Shark Fit & Vitaal
Workshops icoon - Vitale bedrijven - Shark Fit & Vitaal
Shark Fit & Vitaal - vin

Workshops

Samen dingen ondernemen verbindt je medewerkers. Shark Fit & Vitaal biedt verschillende workshops aan op basis van een fit lichaam. De vier pijlers voeding, beweging, ontspanning en mindset zijn de richtlijnen. De workshop zijn altijd interactief en voor iedereen toegankelijk. Onderwerpen die voorbijkomen zijn bijvoorbeeld: hoe zorg je dat je fit wordt door voeding? Hoe zorg je ervoor dat je balans houdt tussen werk en privé? Hoe kan je beter om gaan met stress en slaap? Het is ook mogelijk om fysiek aan de slag te gaan en werkelijk in beweging te komen of samen te gaan sporten.

Meer informatie
Shark Fit & Vitaal - vin

Teambuilding

Sessies waarbij je niet alleen maar zit maar ook samen met je team in beweging gaat voor een betere vitaliteit op de werkvloer. Kijken hoe je communicatie is tussen teamleden en deze verbeteren? Het bevorderen van de samenwerking is het doel van de teambuildingsessies. De focus is naast het verbale ook naar de non-verbale communicatie. Kan je jouw communicatie ook duidelijk maken zonder al te veel te zeggen? Voelt het team elkaar goed aan? Na deze sessie wel!

Meer informatie
Teambuilding icoon - Vitale bedrijven - Shark Fit & Vitaal