Persoonlijke vitaliteit

Overgangsklachten verminderen

De overgang is voor een vrouw weer een nieuwe periode in het leven. Het wordt doorgaans vergeleken met een vernieuwde puberteit waarbij ook een hormoonwisseling plaatsvindt. Met daarbij veel klachten. Alles lijkt opeens niet meer te gaan zoals je wilde. Je bent vermoeider, hebt last van stemmingswisselingen en dan nog niet te beginnen over de opvliegers en hoofdpijnen.

vitaliteitscoach

Jij zelf hebt amper door wat er met je gebeurt, de omgeving vindt het ook maar lastig en ook doctoren en werkgevers weten nog niet zo wat ze ermee moeten. Maar het enige wat je zou moeten doen is weer bewust worden van wat je doet. Samen gaan we aan de slag en kijken wat voornamelijk de overgangsklachten zijn en hoe we deze kunnen verminderen. In 6 afspraken van 1 uur kijken we samen hoe we de overgang makkelijker kunnen maken.

Op www.fitbubbel.nl kan je met de cursus “de overgang de baas” ook zelf aan de slag gaan. Eventueel kan je online coaching  bijboeken, wanneer je er niet helemaal uitkomt.

Fitbubbel - Logo - Shark Fit & Vitaal

Train jezelf fit – online!

Je kunt ook online fit worden. Fitbubbel biedt verschillende cursussen en e-books aan om fit(ter) te worden. Samen met trainingsschema’s voor thuis of in de sportschool biedt fitbubbel het totale plaatje. Lukt het je toch niet alleen? Maak dan gebruik van de online coachsessies om dichterbij je doel te komen.

Check out Fitbubbel