Persoonlijke vitaliteit

Lichamelijk fit worden

We hebben allemaal een andere betekenis van lichamelijk fit worden. Bij Shark Fit & Vitaal kijken we samen naar de punten om jouw lichamelijk fit te krijgen. Voor het verkrijgen van het ideale gewicht, verminderen van stress of omdat je gewoon weg niet lekker in je vel zit. Jouw mentale gezondheid heeft daarnaast veel invloed op jouw lichamelijke fitheid. We pakken daarom alles in een pakket aan, om het beste resultaat te verkrijgen.

Lichamelijk fit

Wanneer is een programma van Shark Fit & Vitaal wat voor jou?

 • Het lukt je niet om op gewicht te blijven, af te vallen of aan te komen.
 • Je wilt graag hulp bij het maken van gezonde keuzes.
 • Je valt telkens weer terug in jouw oude patroon.
 • Je wilt bewegen maar durft niet alleen of wil niet in een sportschool
 • Je bent druk, je hoofd zit vol, en je hebt geen energie
 • Je hebt het gevoel dat je alles (alleen) moet doen.
 • Je voelt je schuldig als je tijd neemt voor ontspanning

 

 

Neem contact op als jouw probleem er niet tussen zit en hulp wilt hebben.

Welke dingen hebben invloed op je honger - Back 2 Basic - Shark Fit & Vitaal

De 4 pijlers om lichamelijk fit te worden

Voeding

Het kost een mens tussen de zes en negen maanden om een nieuwe gewoonte eigen te maken. Shark Fit & Vitaal helpt je met het maken van kleine aanpassingen om jouw doelen haalbaar te maken. Zo kun je fit worden én blijven. Shark werkt niet met diëten, dat is namelijk altijd van tijdelijke aard. Ondanks dat een dieet meestal snel resultaat geeft, is het niet vol te houden op de lange termijn, waardoor je een terugval krijgt. Voeding kan ook veel voor je doen als je niet veel energie hebt en wanneer je stress ervaart. We laten voeding voor jou werken.

Beweging

Bewegen is een mooie manier om je lekkerder in je vel te voelen. Door jezelf meer in beweging te krijgen, kun je een deel oplossen. Heb je geen idee hoe je dit moet doen of waar je moet beginnen? Ik help je graag verder. Het belangrijkst is om plezier te hebben tijdens het bewegen. Ik gebruik naast fitness ook verschillende spelvormen als middel.

Je kunt ook terecht bij Shark Fit & Vitaal voor personal training.

Ontspanning

Wat doe jij voor ontspanning? Ik help je om de juiste ontspanning voor jezelf te creëren zonder schuld gevoel. Sterker nog, je gaat je er beter van voelen. Daarnaast help ik je graag met simpele ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen die je bijna overal kan toepassen. We gaan oplossingsgericht aan het werk door te kijken wat er nu speelt en waar je meer energie van kan krijgen.

Mindset

Wanneer je even in de knoop zit of niet lekker in je vel, dan helpt Shark Fit & Vitaal je daar graag bij. We kijken dan naar de manier hoe je nu denkt, en hoe we je sterke punten kunnen versterken voor je mentale gezondheid. Zodat je energieker voelt. Ook wanneer je op wil komen voor jezelf, je stress wil verminderen of meer balans wil in je leven is het mogelijk om te kiezen voor Shark Fit & Vitaal.

Bovenstaande onderwerpen zijn ook onderdeel van het online jaartraject Back 2 basic. Elk kwartaal een ander onderwerp. 1e kwartaal voeding, 2e kwartaal summerbody, 3e kwartaal slaap en ontspanning en het 4e kwartaal doelen en mindset.

Individuele trajecten icoon - Vitale bedrijven - Shark Fit & Vitaal

Hoe gaat het in zijn werk?

Het eerste uitgebreide gesprek is het intake gesprek van een anderhalf uur. Afhankelijk van jouw doel, plannen we een aantal vervolggesprekken in. Het is gebruikelijk om zes contactmomenten te plannen over een periode van drie maanden. Het aantal contactmomenten kan in overleg meer of minder worden. In ons eerste gesprek stellen we dit samen vast.

Hier kunnen we altijd in afwijken, we doen wat voor jou goed voelt. Het is daarom belangrijk om open te zijn.

Traject voor

 • Afvallen
 • Stress verminderen
 • Niet lekker in je vel zitten(geen energie)

 

 1. We doen een telefonische kennismaking 15-20 minuten. We kijken samen of er een klik is. Hierdoor krijg ik al een beetje een beeld van waar je tegen aan loopt. Wanneer de klik goed is maken we een afspraak voor een uitgebreide intake. Het kan zijn dat ik tijdens ons telefonische afspraak al vast een kleine opdracht meegeef zodat we tijdens het intake gesprek al een goed begin kunnen maken.
 2. Intake gesprek Dit duurt gemiddeld 90 minuten. We kijken uitgebreid naar jouw hulpvraag, samen met de eventuele opdracht vanuit ons eerste gesprek maken we een plan de campagne en de eerste afspraak voor het volgende moment. We weten hier wat er van elkaar wordt verwacht.
 3. We spreken 5 sessie af. Tussen de intake, afspraak 2 en afspraak 4 zit telkens  2 weken. Tussen afspraak 4 en 5, 5 en 6 zit gemiddeld 4 weken.  Tijdens afspraak 6 bespreken we eventuele vervolg. Zes sessie lijken weinig maar ik ga volle 100% geven en als jij dat ook doet moeten we aan het einde een mooi resultaat krijgen.
Kosten:

Intakegesprek : € 90
Losse vervolggesprek/personal training (60min): € 90

Pakketkosten:

Traject   (intake + 5 vervolg gesprekken): 450
Personal training (10x, voor 1 of 2 personen): 750
Jaar traject ( intensieve begeleiding) prijs op aanvraag

Deze kosten voor voeding kunnen deels worden vergoed. Dit is afhankelijk van jouw aanvullende verzekering. Klik hier voor meer informatie. Shark Fit & Vitaal is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Fitbubbel - Logo - Shark Fit & Vitaal

Train jezelf fit – online!

Je kunt ook online fit worden. Fitbubbel biedt verschillende cursussen en e-books aan om fit(ter) te worden. Samen met trainingsschema’s voor thuis of in de sportschool biedt fitbubbel het totale plaatje. Lukt het je toch niet alleen? Maak dan gebruik van de online coachsessies om dichterbij je doel te komen.

Check out Fitbubbel