Persoonlijke vitaliteit

Geestelijk gezond

Wanneer je even in de knoop zit of niet lekker in je vel, dan helpt Shark Fit & Vitaal je daar graag bij. We kijken dan naar de manier hoe je nu denkt, en hoe we je sterke punten kunnen versterken. Zodat je energieker voelt. Ook wanneer je op wil komen voor jezelf, je stress wil verminderen of meer balans wil in je leven is het mogelijk om te kiezen voor Shark Fit & Vitaal.

Stoelmassage, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en body drum release zijn hulpmiddelen die gebruik worden om je verder te helpen. Maar voornamelijk zullen we in gesprek gaan over de dingen die nu bij je spelen en gaan we oplossingsgericht aan het werk.

Onderstaand lees je kort wat de hulpmiddelen inhouden.

Stoelmassage - Geestelijk gezond - Shark Fit & Vitaal

Stoelmassage

Lange dagen op werk? Toe aan ontspanning? Of gewoon lekker genieten omdat je het hebt verdiend?

Wist je dat het regelmatig krijgen van een massage goed is voor je immuunsysteem en bloedsomloop? Afvalstoffen worden zo makkelijker uit jouw lichaam verdreven. Hierdoor voel je je weer lekker in je vel. Het vermindert stress, het geeft energie en verbetert je slaap.

Genoeg redenen om het in ieder geval te proberen!

Bij stoelmassage wordt er gebruik gemaakt van een speciale stoel en houd je gewoon jouw kleren aan. De keuze tijdens de behandeling is; rug, schouders, armen, vingers, hoofd en nek. Jij bepaalt welk lichaamsdeel de meeste aandacht krijgt. Gegarandeerd ontspanning!

Kosten:

Behandeling per minuut: € 1,50

Bepaal zelf hoe lang de massage duurt (maximaal 45min.).  Je hebt al baat bij een massage van 15 minuten.

Geestelijk gezond icoon - Persoonlijke vitaliteit - Shark Fit & Vitaal

Ademhalingsoefeningen

Ademhalen doen we automatisch, maar je kunt er wel invloed op hebben. Hoe minder ademhalingen je per minuut doet in rust, hoe fitter je bent. Daarnaast verlaagt het de stressniveaus in jouw lichaam. Maak een afspraak om bewust met jouw ademhaling bezig te zijn. Je kunt gerust iemand meenemen.

Kosten

25 minuten: € 25
(5 minuten voorbespreking, 15 minuten ontspannen, 5 minuten nabespreken)

Body Drum Release - Geestelijk gezond - Shark Fit & Vitaal

Body Drum Release

Body Drum release is nuttig wanneer stress, een levensprobleem, zelfvertrouwen of een belangrijke beslissing je (bijna) dagelijks bezighouden.

Bij deze ontspanningsoefening wordt er afwisselend getrommeld op de linker en rechter schouder. Hierdoor raak je diep in ontspanning. Ondertussen concentreer jij je op een gedachte, emotie of spanning.
Door het trommelen wordt de REM slaapfase (Rapid Eye Movement) nagebootst. In deze fase van je slaap droom je en verwerk je de dingen die je bezig houden.

Na afloop zijn de negatieve gedachten en remmingen verminderd, is de stress losgelaten en zullen er nieuwe inzichten zijn vrijgegeven. Dit geeft verlichting, ook in de dagen na de sessie.

Kosten

45 minuten: € 45
(5 minuten voorbespreking, 35 minuten ontspannen, 5 minuten nabespreken)

Fitbubbel - Logo - Shark Fit & Vitaal

Train jezelf fit – online!

Je kunt ook online fit worden. Fitbubbel biedt verschillende cursussen en e-books aan om fit(ter) te worden. Samen met trainingsschema’s voor thuis of in de sportschool biedt fitbubbel het totale plaatje. Lukt het je toch niet alleen? Maak dan gebruik van de online coachsessies om dichterbij je doel te komen.

Check out Fitbubbel