Just for you

Persoonlijke vitaliteit

Herken jij jezelf in een of meerdere van de volgende vragen?

  • Heb je te weinig energie?
  • Ben je toe aan ontspanning?
  • Wil je afvallen?
  • Wil je in beweging komen?
  • Heb je een steuntje in de rug nodig om jouw doel te halen?
  • Wil je fit(ter) worden?
  • Heb je last van stress?

Shark Fit & Vitaal richt zich op de vier hoofdaspecten van een fit en vitaal leven; voeding, beweging, ontspanning en mindset. Deze 4 aspecten vormen samen een geheel. Samen gaan we op zoek naar een gepaste manier die voor jou werkt.

 

Door middel van kleine stapjes zal er een nieuwe leefstijlpatroon ontstaan. Shark Fit & Vitaal zal je zoveel mogelijk motiveren en begeleiden zodat jij jouw doel ook werkelijk behaalt. Ik vertel je graag meer over het werken aan je persoonlijke vitaliteit!

Heb je hierna nog vragen of opmerkingen? Aarzel vooral niet om contact op te nemen.

(Voedingsadvies kan afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering deels vergoed worden.)

Lichamelijk fit
Shark Fit & Vitaal - vin

Lichamelijke fit

Om lichamelijke fit te worden, kijken we naar de vier eerder genoemde hoofdaspecten voeding, beweging, ontspanning en mindset. Denk hier bij aan het blijvend op gewicht zijn, afvallen of aankomen. Maar ook als je stress ervaart en momenteel niet lekker in je vel zit. We kijken waar erbij jou het meeste winst uit te halen valt. Ik probeer bij sommige hulpvragen beweging toe te voegen voor een nog betere resultaat.  Wanneer je een pakket afneemt, heb je het meeste voordeel.

Meer informatie
Shark Fit & Vitaal - vin

Hypnotherapie

Alles wat wij doen komt vanuit ons onbewuste. Onze automatische piloot. Hoewel we denken dat we bewust dingen doen, is dit in werkelijkheid niet zo. Hoe vaak heb je bedacht dat je iets niet wilde doen en voordat je het wist deed je het al. Zoals het eten van bepaald voedsel, het roken, het drinken van alcohol  of soms ook een reactie zoals een angst of boosheid. Allemaal vanuit onze onderbewuste. Maar ook positieve dingen zoals  lopen en autorijden. Allerlei vaardigheden die je jezelf hebt aangeleerd en niet meer echt over nadenkt. In hypnotherapie veranderen we de automatische piloot naar iets wat je wél wilt. Het is de ideale manier als je verschillende pogingen hebt gedaan om af te vallen of telkens weer in dezelfde kuil stapt met andere gedrag dat je niet meer wilt doen.

Meer informatie
Geestelijk gezond
vitaliteitscoach
Shark Fit & Vitaal - vin

Overgangsklachten verminderen

De overgang is voor de vrouw die het meemaakt niet altijd een leuke periode. Terwijl je er heel wat moois uit kunt halen. Het is een vernieuwde periode, waar juist van alles mogelijk is. De klachten die erbij komen maken het niet altijd gemakkelijk. Zullen we kijken welke klachten we kunnen verminderen?

Meer informatie
Fitbubbel - Logo - Shark Fit & Vitaal

Train jezelf fit – online!

Je kunt ook online fit worden. Fitbubbel biedt verschillende cursussen en e-books aan om fit(ter) te worden. Samen met trainingsschema’s voor thuis of in de sportschool biedt fitbubbel het totale plaatje. Lukt het je toch niet alleen? Maak dan gebruik van de online coachsessies om dichterbij je doel te komen.

Check out Fitbubbel