Just for you

Persoonlijke vitaliteit

Herken jij jezelf in de volgende situatie?

  • Heb je te weinig energie?
  • Ben je toe aan ontspanning?
  • Wil je afvallen?
  • Verdien je een massage?
  • Wil je in beweging komen?
  • Heb je een steuntje in de rug nodig om jouw doel te halen?
  • Wil je fit(ter) worden?
  • Heb je last van stress?

Shark Fit & Vitaal richt zich op de vier hoofdaspecten van een fit en vitaal leven; voeding, beweging, ontspanning en mindset. Samen gaan we op zoek naar een gepaste manier die voor jou werkt.  Shark Fit & Vitaal helpt jou daar graag bij.

Door middel van kleine stapjes zal er een nieuwe leefstijlpatroon ontstaan. Shark Fit & Vitaal zal je zoveel mogelijk motiveren en begeleiden zodat jij jouw doel ook werkelijk behaalt. Heeft Shark Fit & Vitaal al een beetje je aandacht getrokken? Dan vertel ik je graag meer!

Heb je hierna nog vragen of opmerkingen? Aarzel vooral niet om contact op te nemen.

Voedingsadvies kan afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering deels vergoed worden.

Lichamelijk fit icoon - Persoonlijke vitaliteit - Shark Fit & Vitaal
Shark Fit & Vitaal - vin

Lichamelijke fit

Bij lichamelijke fit kijken we naar de aspecten voeding, beweging, ontspanning en sterker worden Denk hier bij aan het blijvend afvallen of aankomen. Dit gaat gepaard met beweging-, en sportadvies. Wanneer je een pakket afneemt, heb je het meeste voordeel.

Meer informatie
Shark Fit & Vitaal - vin

Geestelijk gezond

Zit met je zelf in de knoop? Heb je niet veel energie? Wil je meer uit je leven halen? Opkomen voor jezelf of stress verminderen? Herstellend van ziekte? Dan kunnen we werken aan je geestelijke fitheid. Kies voor een stoelmassages, ademhalingsoefeningen, bodydrum release of andere opties om je geestelijke fitter te voelen.

Meer informatie
Geestelijk gezond icoon - Persoonlijke vitaliteit - Shark Fit & Vitaal
Overgangsklachten verminderen icoon - Persoonlijke vitaliteit - Shark Fit & Vitaal
Shark Fit & Vitaal - vin

Overgangsklachten verminderen

De overgang is voor de vrouw die het meemaakt niet altijd een leuke periode. Terwijl je er heel wat moois uit kunt halen. Het is een vernieuwde periode, waar juist van alles mogelijk is. Maar die klachten die er bij komen maken het niet altijd makkelijk. Zullen we kijken welke klachten we kunnen verminderen?

Meer informatie
Fitbubbel - Logo - Shark Fit & Vitaal

Train jezelf fit – online!

Je kunt ook online fit worden. Fitbubbel biedt verschillende cursussen en e-books aan om fit(ter) te worden. Samen met trainingsschema’s voor thuis of in de sportschool biedt fitbubbel het totale plaatje. Lukt het je toch niet alleen? Maak dan gebruik van de online coachsessies om dichterbij je doel te komen.

Check out Fitbubbel