Hypnotherapie

Stoppen met roken

Bewust wil je stoppen. Je weet wat de gevolgen zijn van jouw langdurig rookgedrag. Je weet dat er giftige stoffen binnen komen. Je voelt je allang niet meer zo fit. Je bent misschien al meerdere keren gestopt (met en/of zonder hulpmiddelen). Hoe zou het zijn als het nu voor eens en altijd klaar zou zijn? Hypnose stoppen met roken helpt je binnen 3 sessie stoppen.

Hoe zou het zijn als je een niet-roker zou zijn. Iemand die helemaal niet meer bezig is met het tellen van de sigaret of uit moeten kijken naar de volgende. Geen ex-roker, want een ex roker wilt nog roken. Jij wordt een niet-roker. Een niet-roker heeft geen behoefte om te roken.

Een niet-roker geniet van alle voordelen:

  1. Lekker ruikende kleren
  2. Frissere adem
  3. Überhaupt weer goed kunnen ruiken en proeven
  4. Niet meer kou kleunen buiten of andere taferelen onder de afzuigkap

Je bent bewust van het feit dat je helemaal kan verheugen naar dat rookmoment. Iets wat totaal niet gezond voor je is. Soms bijna paniek wanneer je ziet dat je rookwaar bijna op is. Hoe fijn zou het zijn als dit gedrag er niet meer zou zijn?

Proces van individuele trajecten icoon - Shark Fit & Vitaal

Hoe gaat er allemaal gebeuren in een sessie?

Al deze voordelen binnen drie sessies!! Hoe graag wil jij er vanaf?

De eerste hypnose stoppen met roken sessie duurt ongeveer 2 uur. In deze 2 uur transformeer je van roker naar een niet roker. We gaan bij het begin beginnen. Hoeveel stoppogingen heb je gedaan? Waar ging het fout? We gaan kijken naar waar het roken voor diende. Wat het je tot nu toe heeft gegeven en hoe dit in de toekomst duidelijk niet meer zo zal zijn. Je stapt naar buiten als een niet-roker.

Na een week plannen we de 2e sessie. Je rookt aanzienlijk veel minder al dan niet helemaal gestopt. Maar om er voor te zorgen dat het nicotine monster steeds minder macht over je heeft, plannen we daarom een tweede sessie in.

Is je behoefte er nog na een week na de tweede sessie maken we nog een afspraak binnen 2 weken na de tweede sessie om voor eens en altijd klaar te zijn, met dit gedrag.

Het is namelijk geen verslaving. Het is een gedrag dat door iets getriggerd wordt. We gaan op zoek naar de trigger!

 

7 euro per pakje.

2 pakjes per week          €14 per week                  €63 per maand               €728 per jaar

1 pakje per dag               €49 per week                  €220,50 per maand              €2548 per jaar

We weten dat het allang niet meer over geld gaat, want je zorgt altijd wel voor dat er geld genoeg is om te kunnen roken. Maar denk er eens over na wat de investering is, die je binnen 2 maanden terug verdient hebt, wanneer je eenmaal een niet-roker bent. Waar zou je dit geld aanbesteden? Misschien stel je andere dingen uit die je al eerder had willen doen. Ik ben benieuwd waar jij het aan wilt gaan besteden.