Hypnotherapie

Maagverkleining

Kan je je voorstellen dat jouw overtollige kilo’s die je nu hebt voor eens en altijd los laat en niet kwijtraakt. Want alles wat we kwijtraken willen we terug. Denk maar aan sleutels of pasjes of dierbare. De kilo’s willen we helemaal niet meer terug zien. Nooit meer. Met vele diëten en andere manieren om af te vallen lukt het niet om blijvend af te vallen. Het volhouden is lastig. Maar wat nou als het niet meer lastig zou zijn? Wat als je nog steeds kan genieten van al het lekkers.  Daar komt een verandering in wanneer je afvalt met hypnose. In hypnose wordt er een maagverkleining gedaan.

 

Waarom hypnotherapie en maagband

Afvallen met hypnose doormiddel van een hypnotische maagband kan je daarbij helpen. Ons onbewuste is super slim en wilt ons veilig houden, maar momenteel is dat niet meer veilig. De extra kilo’s zijn meer een irritatie of ongezond geworden. We hebben er last van. Door met het onbewuste te communiceren maken we daar een einde van aan.

De hypno maagband is speciaal voor jou wanneer jij je in de volgende dingen herkent:

 • ik doe zo mijn best, maar ik zie geen verschil.
 • afvallen kost me heel veel moeite.
 • ik heb allemaal lichamelijke klachten waar ik vanaf wil.
 • ik wil meer zelfvertrouwen.
 • als je regelmatig denkt “maandag ga ik ervoor”.
 • ik wilde een gezonder en fitter lichaam.
 • inmiddels heb ik alles al geprobeerd.
 • minimaal 5 kilo’s voor altijd loslaten.

Eerdere pogingen misukken, omdat jouw onbewust (jouw gedachten) nog steeds hetzelfde is. Laten we daar verandering in brengen.

Proces van individuele trajecten icoon - Shark Fit & Vitaal

Hoe zit afvallen met hypnose eruit?

 

We gaan samen een traject aan van 3 maanden. In die 3 maanden hebben we 4 sessies en kunnen we een 5e later plannen om ervoor te zorgen dat de maagband goed blijft zitten. Tussendoor kan je een mail of WhatsApp berichtje sturen als je nog dingen aan mij kwijt wil. Je hoeft geen voedingsschema te volgen, jij bepaalt nog steeds wat jij wil eten. Mocht je inspiratie willen hebben. dan help ik je graag.

 

Verdeling van de hypnose sessies

Sessie 1:  Dit is de belangrijkste sessie. We doen hier het intakegesprek en het plaatsen van de maagband. Ik leg je uit waarom deze maagband net zo effectief is als bij een operatie. Alleen dan zonder de ziekenhuis opname. Vanaf deze sessie ga je het verschil ervaren.

Na ongeveer 10 dagen.

Sessie 2: Doelen helder stellen. We gaan alles finetunen en kijken of de maagband nog strak genoeg zit.

Na ongeveer 3 weken

Sessie 3: Gedrag veranderen en emoties loslaten. Overtollige kilo’s gaan vaak gepaard met emoties, die gaan we nu loslaten.

Na ongeveer 1 maand

Sessie 4: Controlekamer. Jij hebt altijd de controle op hoe jij leeft. Ik help je hiermee.

Na minimaal 1 maand.

Sessie 5: onderwerp nader te bepalen afhankelijk van het proces.

In de loop van de tijd, voel je de effecten van de maagverkleining, maar zonder werkelijk geopereerd te zijn. Het kan zijn dat ik hier en daar wat aanpas, dat is allemaal afhankelijk waar jij meer behoefte aan hebt.

Kan je ook niet wachten om:
 • vol trots en zelfvertrouwen naar jezelf in de spiegel te kijken
 • de kleren te dragen die jij wil
 • te genieten van eten
 • bepaalde dingen zonder moeite te laten staan
 • meer energie te hebben