Gratis

Downloads

Shark Fit & Vitaal helpt jouw om jezelf centraal te zetten. Daarbij kan je gebruik maken van deze gratis downloads. Deze downloads helpen je op het gebied van voeding, ontspanning, slaap, bewegen en de juiste mindset. Dit zijn de pijlers waar Shark Fit & Vitaal zich op stort. Zo kan je op een makkelijke manier kennismaken. Je kunt ook nog zelfstandig aan de slag met de programma’s van Fitbubbel. Mocht je meer hulp nodig hebben. Neem dan gerust contact op.

Shark Fit & Vitaal - vin

Fit Focus Tracker

De fit focus tracker helpt jou om bij te houden hoe vaak je sport of in beweging bent, hoe je goed slaapt en welke dagen je plezier hebt.

Gebruik het op het manier dat jij er meeste baat bij hebt. Plaats deze op een plek waar je vaak komt, zodat je kan zien hoe goed je bezig bent. Er is ook ruimte voor een beloning. Want dat zorgt ervoor voor een extra stok achter de deur.

Download fit focus tracker
Shark Fit & Vitaal - vin

50 tips en tricks voor een fit lichaam

Dit gratis e-book geeft je 50 tips naar een gezonde leefstijl. Pak je kans om jezelf permanent te verbeteren. De focus van dit e-book is op voeding, beweging, ontspanning en mindset. Deze 4 pijlers zijn de basis voor een gezond en fit leven.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Veranderen kan alleen als je je aanpak verandert.

met checklist en do it yourself challenge
Download de 50 tips
Shark Fit & Vitaal - vin

10 quick wins om snel af te vallen

Afvallen is voor velen een lang proces, maar er zijn een paar stappen die het kunnen versnellen of in ieder geval kunnen zorgen voor een goed begin. Onthoud dat het aankomen een tijdje heeft geduurd. Gun jezelf ook de tijd om de kilo’s blijvend kwijt te raken, zodat de kilo’s je ook niet meer kunnen opzoeken in de toekomst. Afvallen is eigenlijk bewustwording van wat je doet.

Een positief punt: Iedereen kan afvallen!!

De 10 quick wins zijn hulpmiddelen voor het begin van jouw afval avontuur. Geniet en laat me weten wat bij jou is gelukt.

Download the quick wins
Shark Fit & Vitaal - vin

10 tips voor een fit bedrijf

Als werkgever wil je dat je werknemer fit is om zijn of haar werkzaamheden uit te voeren. Investeren in jouw medewerkers op basis van vitaliteit is daarom belangrijk. De fitheid van je medewerker is niet consequent en het is belangrijk om daar altijd op in te kunnen spelen, zodat ook de fitheid van de organisatie goed blijft. Hierdoor ontstaat er een beter grip op frequent verzuim.

Verzuim van je medewerkers wil je graag onder het landelijk gemiddelde van 4% houden. Hoe kan je deze zo laag of lager krijgen en zo houden?

Download tips voor vitale bedrijven
Fitbubbel - Logo - Shark Fit & Vitaal

Train jezelf fit – online!

Je kunt ook online fit worden. Fitbubbel biedt verschillende cursussen en e-books aan om fit(ter) te worden. Samen met trainingsschema’s voor thuis of in de sportschool biedt fitbubbel het totale plaatje. Lukt het je toch niet alleen? Maak dan gebruik van de online coachsessies om dichterbij je doel te komen.

Check out Fitbubbel