Ontspanning

Stoelmassage

 

Lange dagen op werk? Toe aan ontspanning? Of gewoon lekker genieten omdat je het hebt verdiend? 


Wist je dat het regelmatig krijgen van een massage goed is voor je immuunsysteem en bloedsomloop? Afvalstoffen worden zo makkelijker uit jouw lichaam verdreven. Hierdoor voel je je weer lekker in je vel. Het vermindert stress, het geeft energie en verbetert je slaap.

 

Genoeg redenen om het in ieder geval te proberen ;)

Bij stoelmassage wordt er gebruik gemaakt van een speciale stoel en houd je gewoon jouw kleren aan. De keuze tijdens de behandeling is; rug, schouders, armen, vingers, hoofd en nek. Jij bepaalt welk lichaamsdeel de meeste aandacht krijgt.

Gegarandeerd ontspanning

 

Kosten:

Behandeling per 1 minuut     1,50

Bepaal zelf hoe lang de massage duurt. (maximaal 60min.) 

 

Stoelmassage voor bedrijven:

Mocht je jouw werknemers willen verblijden met een stoelmassage, neem dan even contact op voor de voorwaarden.

 

Ademhalingsoefeningen

Ademhalen doen we automatisch, maar je kunt er wel invloed op hebben. Hoe minder ademhalingen je per minuut doet in rust, hoe fitter je bent. Daarnaast verlaagd het de stress gehalte in jouw lichaam. Maak een keer een afspraak om bewust met jouw ademhaling bezig te zijn. Je kunt gerust iemand meenemen.

 

Body Drum Relase


Body Drum release is nuttig wanneer de volgende onderwerpen jou bezig houden; Stress, een levensprobleem, zelfvertrouwen of een belangrijke beslissing.

 

Bij deze ontspanningsoefening wordt er afwisselend getrommeld op de linker en rechter schouder. Hierdoor raak je diep in ontspanning. Ondertussen concentreer jij je op een gedachte, emotie of spanning.

 

Door het trommelen wordt de REM slaapfase (Rapid Eye Movement) nagebootst. In deze fase van je slaap droom je en verwerk je de dingen die je bezig houden.

      

Na afloop zijn de negatieve gedachten en remmingen verminderd, is de stress losgelaten en zullen er nieuwe inzichten zijn vrijgegeven. Dit geeft verlichting ook dagen na de sessie.

 

Kosten

Ademhalingsoefening (25 minuten)                                  25

5 minuten voorbespreking

15 minuten ontspannen

5 minuten nabespreken

 

Body Drum Release (45minuten)                                      45

5 minuten voorbespreking

35 minuten trommelen afgewisseld met korte gesprekken

5 minuten nabespreking

 

 

Bovenstaande diensten zijn ook beschikbaar voor bedrijven/sportverenigingen. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden.