Wat een jaar is 2020 geweest. Vanaf het eerste kwartaal zat het vol onverwachte wendingen, zowel negatief als positief. Met winst en verlies. Het was te zien dat mensen in tweeën gedeeld werden, hoe zij deze pandemie ervaren. Ik heb mensen gesproken die nog weken, soms zelfs maanden nadat ze positief getest waren, last hebben van de gevolgen. De mensen die in de zorg werken meer uren moeten werken, omdat er meer collega’s door de ziekte uitvielen en er al een tekort aan medewerkers is. Ik heb mensen gesproken, die familie of kennissen hebben verloren door dit virus. Ook ondernemers die nu geen geld binnen krijgen omdat ze moesten sluiten.

De andere kant is dat er genoeg bedrijven zijn die nu hun topjaar hebben, of kunnen investeren door de ruimte die ze krijgen omdat ze nu dicht zijn. Tijd kunnen maken om bedrijfsplannen te wijzigen, soms noodgedwongen. Ik hoor bij de laatste groep. Ik heb zoveel van mezelf geleerd en hoe ik mijn bedrijf wil hebben. Ik roei met de riemen die ik heb en kijk vooral wat wel mogelijk is.

Dit maakt me heel dankbaar, dat mijn familie, vrienden en ik zelf, nog steeds gezond zijn. Ik ga volgend jaar verder, om zowel mijn leven als die van jou zo fit en vitaal mogelijk te houden.

Dit ga ik doen door mijn kennis meer te delen. Ik zal zichtbaarder worden in je leven. Iets wat ik zelf heel erg eng vind, maar ook deze enge dingen geven mij uiteindelijk energie. Want ik weet waar ik het voor doe. Samen met mijn klanten heb ik al mooie resultaten mogen bereiken.

 

De resultaten waren verschillend;

  • van een paar kilo naar ruim 10 kilo blijvend eraf,
  • overgangsklachten die duidelijk minder werden,
  • begeleiding tijdens stress of burn-out, wat in het algemeen een lang traject is maar wel steeds kleine stapjes zijn genomen om te verbeteren. Er is meer energie ervaren.
  • online voorlichting over voeding, waardoor er betere keuzes gemaakt werden.

Wanneer ik samen in gesprek ben kijk ik wat bij de jouw past, zodat je beter resultaat zou kunnen krijgen. Samen zet we jou centraal. In jouw kracht. Zonder het vertrouwen van mijn klanten was dit zeker niet gelukt.

 

Mijn goede voornemens:

Ik ga op mijn nieuwe locatie meer mensen bereiken die zichzelf in welke vorm dan ook kwijt waren om ze weer fit en vitaal te laten voelen.

Ik ga bedrijven meer inzicht geven en helpen met hun vitaliteitsbeleid, om hun medewerkers daar fit(ter) te krijgen.

 

Kortom nog veel werk te doen, maar we gaan door. Blijf positief, kijk naar de mogelijkheden en blijf gezond.

 

Ik wens je een gezond en gelukkig 2021.

 

Tot snel,

Shareen